Helix & KBC Mediservice, your partner in risk & finance.

Jij zorgt voor hen, wij ontzorgen jou.

Wat is KBC Mediservice?

KBC heeft gespecialiseerde relatiebeheerders voor Medische Vrije Beroepen in huis. Ze hebben een diepgaande kennis van de medische wereld, boven op hun expertise in bank- en verzekeringszaken. Je relatiebeheerder bewaakt jouw financiële gezondheid én die van je praktijk. Zo heb je maar één aanspreekpunt voor al je vragen - zowel privé als professioneel.

Onze adviseurs zijn bovendien even flexibel als jij. Geraak je niet in een KBC-kantoor? Je relatiebeheerder komt gewoon langs in je praktijk of bij je thuis. Ook ’s avonds. Bovendien kun je alle dagen, de klok rond gebruikmaken van onze banktools zoals KBC Live, KBC Touch en KBC Mobile. Deze persoonlijke aanpak noemen we KBC Mediservice.

Hoe doen we dit?

We laten je het graag weten, klik hier even.

KBC Mediflash

Met deze app hou je de vinger aan de pols van wat er voor jou als medische vrije beroeper allemaal beweegt op financieel, technologisch en economisch vlak. De gratis app verzamelt het meest relevante nieuws. We vullen dat aan met analyses en tips van onze experten. Kortom: nieuws dat jou als arts, tandarts, kinesist, … op het lijf geschreven is. Gemakkelijk, toch?

Downloaden