Maakt corona het je moeilijk om je hypothecair krediet af te lossen? Of ligt iets anders aan de basis van je financiële zorgen? Kom zeker eens praten met jouw verzekeringsagent. Want je kan je privé-woning ook afbetalen met je pensioenplan, zoals het VAPZ.

Ben je bestuurder of zaakvoerder van een vennootschap of vzw? Dan is het belangrijk dat je je bewust bent van de aansprakelijkheid die daarmee gepaard gaat.

Eén platform waar jij als ondernemer al je vragen kwijt kan. Klinkt goed, niet? Daarom ontwikkelde KBC het online platform Vindr. Hier kan je terecht met je vragen over ondernemen, maar je kan evengoed je expertise tonen door op een van de vele vragen te antwoorden.

Bescherm als zelfstandige je toekomst met een aanvullend pensioen. Het pensioen van een ondernemer ligt laag en vul je best aan met een IPT. Ontdek het KBC Keyman Benefit Plan.

Voor straks, een gelukkiger nieuwjaar en een gezond 2021

Mijn kind gaat op kot

Mijn kind gaat op kot

06 oktober 2020

Help, mijn kind gaat op kot! Een nieuw avontuur voor zowel ouder als kind dat een heleboel extra zorgen met zich meebrengt. Waarmee moet je rekening houden?